Nyheder:

STOR SJÆLDENHED DUKKER OP I FENSMARK.

Cykel & knallertmuseet i Glumsø ønsker  Meyland-Smith  tillykke med 120 års jubilæum hvor virksomheden har produceret  hjælpemidler til handicappede.  Vor anledning er såre simpel. For ca. 1 måned siden blev vi kontaktet af en mand fra Fensmark, som ejede en sidevogn til cykler. Han havde overtaget den af sine svigerforældre, og under krigen blev den brugt til brødkørsel i Fensmark.  Da vi afhentede køretøjet slog mit hjerte lige et par ekstra slag !  Det var en Meyland-Smith sidevogn med tilnavnet Torpedo fra 1921.  Sådan en har vi efterlyst i 30 år.  Her var den så i næsten køreklar stand. Den og mange andre nyheder kan nu ses på museet når vi åbner den 9 maj. 

TO SJÆLDNE KNALLERTER ER TILGÅET CYKEL & KNALLERTMUSEET.

Cykel & knallertmuseet kan stolt præsentere  en JET påhængsmotor. Den er kun produceret i 1500 eksemplarer med tre forskellige navne i tiden fra 1950 til 1952, og kunne tilbagelægge ca. 69 Km. på 1 liter benzin. Knallertafdelingen kan desuden fremvise en flot rød Italiensk ITOM model Beta fra 1956. En af de første hvor man brugte en del af øverste stelrør til benzintank og er en meget sjælden knallert i Danmark.

SJÆLDNE HPV LIGGECYKLER ER TILGÅET MUSEET.

Cykelafdelingen kan i år den 9 maj præsentere 2 fantastiske flotte liggecykler, produceret  1998 af Michael Andersen København for at kunne deltage i HPV Europamesterskab for liggecykler i Roskilde 5 – 9 august 1998.

Cyklerne har været udstillet som MAGISK DESIGN på Dansk Design museum i 2007 og er nu overdraget til Dansk Cykel & Knallert museum. 

KLOKKELÅG OG VÆRKTØJSSAMLING

En nyhed er også en stor samling af klokkelåg med firmanavn suppleret med værktøj til både cykler og knallerter.